We beginnen in 2000 waar grondlegger Roy begon met het actief werken aan pc’s.
Met ervaring bij een zaterdag baantje, door naar het MBO ICT om de nodige papieren te behalen.
Terwijl school door ging, was de slaapkamer in het ouderlijk huis een kantoor annex werkplaats en de garage een opslag van de vele computers en toe behoren. Zo begon het langzaam maar zeker te groeien.

In 2008 was er een verhuizing en werd het bedrijf gevestigd in een klein dorpje in Overijssel. De werkplaats was nu een aparte ruimte en alles was wat beter te organiseren. Naast het maken van pc’s en laptops was Roy ook nog werkzaam in de elektrotechniek, een vak wat Roy ook nooit helemaal heeft kunnen los laten, door de jaren heen is daar ook loodgieterswerk bij gekomen, werkzaamheden die vandaag de dag terug komen in het aanbod van diensten.

In 2015 is Infitech neer gestreken in het midden van het land, op de Veluwe. Door de centrale ligging overal makkelijk ter plaatse! In Ede had Infitech een klein magazijn en een kleine werkplaats elders in Ede. Aan huis was een kantoor, hét ging allemaal maar net.
Improviseren was het sleutelwoord om snel en flexibel te kunnen werken.

In 2021 kwam bij toeval de huidige locatie in beeld. Deze locatie bood zeer veel voordelen en het was snel rond dat de verhuizing zou plaats vinden. Doordat Infitech meer diensten heeft is de naam veranderd naar de Infitech Groep. Ook zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd en zijn de werkzaamheden veranderd, met het oog op de toekomst.

In al die jaren, zijn de kernwoorden: “service, klantgerichtheid en kwaliteit” nog steeds de eerste prioriteit.